1) Könnyű, de tápláló hidratálókrém

A téli zsíros, nehéz hidratálókrém helyett érdemes beszerezni egy hasonlóan hatékony, de könnyű hidratálókrémet, amellyel reggel és este kényeztethetjük arcbőrünket. A testápolót is érdemes lecserélni: ha eddig testvajat használtunk, most nyugodtan vehetünk tejszerűbb, lazább szerkezetű krémeket, amellyel célszerű egy héten legalább egyszer bekenni magunkat.

2) Az elmaradhatatlan UV védelem

Ha a téli időszakban elmulasztottuk a fényvédők használatát, a tavaszi időszakban már ne tegyük! Az UV sugarak előidézhetik a bőr idő előtti öregedését, továbbá a pigment foltokat és a bőr elrákosodását is okozhatják. Ezt elkerülve vásárolhatunk olyan hidratálókrémet, amely eleve tartalmaz fényvédőt, de össze is keverhetjük a fényvédőt a hidratálóval. A lényeg, hogy ne felejtkezzünk meg arcunk káros sugarak elleni védelméről!

3) Tavaszi bőrmegújítás

Az új évszak beköszöntével érdemes egy kis extrával felturbózni a bőrápolási rutint. Tartson egy hétvégét, amikor mindent bevet annak érdekében, hogy bőre ismét életre keljen. A hétvégét érdemes egy hatalmas alvással indítani. Majd vegyen egy kellemes, illatos, ápoló olajokkal felturbózott habfürdőt, és bőrradír segítségével szabaduljon meg az elhalt hámsejtektől. Ezután extra olajokkal, gazdag textúrájú krémekkel vigyen életet a bőrébe. A csodás végeredmény így garantált!

Források: Natura Kozmetika ,Esküvőklasszik

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása