Bringás kirándulás a barátokkal, esetleg a család aprajával együtt? Nézze meg az alábbi útvonalakat, és már küldheti is a meghívókat a közös sportoláshoz!

Fő a biztonság!

Ha van saját kerékpárja, de ősz óta a tárolóban pihent, mindenképp vigye el egy szakszervizes rutinellenőrzésre!
Ha most tervez biciklit vásárolni, érdemes először áttekinteni a kínálatot, kiválasztani a céljaihoz megfelelő típust (városi, országúti, trekking, MTB) és körülnézni a nagyobb áruházak, szaküzletek kínálatában is.

Kész a bringa? Jöhet az útvonaltervezés!

Irány Murány – avagy minden út Szentendrére vezet!

Nagyobb gyerekekkel kiváló úticél a fővároshoz közel fekvő Duna-parti város! Ebéd, finom fagyi, játék a korzón! Garantált szórakozás, hazafelé pedig választhatja a HÉV-et, melyen kerékpárt is szállíthat!

Nekünk a Balaton a Riviéra!

Középhaladók egy hétvége alatt kényelmes tempóban tekerve is meg tudják kerülni a tavat. A balatoni kerékpárút-hálózat fejlettsége miatt különösebb navigációra, GPS-re sincs szükség, de a KRESZ szabályait mindenképp nézze át (itt-ott bizony közutat kell kereszteznie).

Terepre fel!

Haladó hegyibringásoknak ajánljuk a Bükköt! Kiváló választás Szilvásvárad, ahol május végén akár MTB-versenyen is összemérheti tudását és erőnlétét.

Bónusz útvonal: Fertő-tó

Az Ausztriába is átnyúló kerékpárút számos különleges pihenőhely mellett vezet el, biztosan tudjuk: nem győzi majd fotózni őket…

Kiegészítők

Kész a bicikli, az útvonal, és Ön is? Ne felejtse otthon a sisakot, a villogót, a kulacsot, az uzsonnás hátizsákot és a naptejet sem!

Forrás: Szilvásváradmaraton, Origo

Oldal nyomtatása
Cikk megosztása